Arjanne Klein Ikkink van Arjanne kindercoaching

Wie ben ik

Ik ben Arjanne Klein Ikkink en ben 39 jaar. Met mijn partner Marcel woon ik samen met onze 4 dochters in Loenen. Ik ben stiefmoeder van Romy (14), Tess (10) en Dani (7) en moeder van Noor (2).
 
Mijn vrije tijd breng ik graag door met mijn gezin, familie en vrienden. Daarnaast ben ik regelmatig te vinden op de tennisbaan, lees ik met veel plezier, ga ik wandelen in het bos en maak ik mooie reizen.
 
Familie en bekenden omschrijven mij als:
⁃ levensgenieter
⁃ zorgzaam
⁃ vrolijk
⁃ enthousiast
⁃ sociaal
⁃ vriendelijk
⁃ doorzetter
⁃ betrouwbaar
⁃ optimist
⁃ geduldig
 
Genieten van het leven, het geluk dat dat met zich meebrengt en doen wat ik echt leuk vind, vind ik belangrijk. Ik ben er graag voor andere mensen en help ze waar nodig. Ik houd ervan nieuwe dingen te leren en te blijven ontdekken, zowel alleen als met mijn gezin.
 
Mijn missie 

Ik wil anderen helpen om, ondanks de uitdagingen die er zijn, het leven als iets moois, fijns, leuks en goeds te ervaren en ervan te kunnen genieten. Ik wil helpen het goede uit jezelf te halen. Dit leidt tot plezier in je leven, vertrouwen in jezelf en een geluksgevoel. Ook kinderen ervaren uitdagingen in het leven, hoe jong ze ook zijn. Ik help ze te ontdekken waar ze goed in zijn en ze vanuit hun eigen kracht te laten leren, leven en werken. Ik ondersteun hen om dat waar ze misschien minder goed in zijn, te verbeteren en mee om te gaan.  

 
Mijn achtergrond
In 2007 ben ik afgestudeerd aan de Pabo. Het werken met kinderen vond en vind ik nog steeds heel leuk, maar in het onderwijs miste ik de mogelijkheid echt aandacht te kunnen geven aan het kind als individu. Anderen helpen en een bijdrage leveren aan de maatschappij zijn voor mij belangrijke aspecten in mijn werk. Dit heb ik jaren gedaan bij de overheid. Toch ontbrak er iets en voelde ik dat het tijd werd voor verandering. De zoektocht die volgde, leidde tot het volgen van de opleiding tot kindercoach aan de Academie voor Psychodynamica . Begin 2021 heb ik mijn opleiding afgerond en ben ik mijn eigen praktijk voor kindercoaching gestart. Daarnaast werk ik ook als intern begeleider in het basisonderwijs.