Ervaringen

Evelien :

Onze zoon Senno is bij Arjanne geweest voor zijn onzekerheid. Al snel had ze zijn vertrouwen gewonnen en vertelde hij waar hij mee zat. Arjanne heeft hem op mooie wijze geleerd hoe hij zichzelf mag zijn en om kan gaan met situaties op school. Hij staat sterker in zijn schoenen daardoor en durft meer contact te zoeken. Toen het einde van de coaching in zicht was vond hij dat jammer want de gesprekken met Arjanne vond hij zo fijn. Bedankt voor je hulp!

Senno en Evelien (anderhalf jaar later):
Onze zoon van 10 is anderhalf jaar geleden bij Arjanne terecht gekomen via school. Hij was toen erg verlegen en durfde zichzelf amper te laten zien. Er was gelijk een klik met Arjanne. Door haar rust en oprechte interesse kon hij zijn verhalen vertellen. Het vertrouwen in haar en dat ze echt naar hem luisterde heeft hem enorm geholpen. In het afgelopen anderhalf jaar heeft hij steeds meer zelfvertrouwen gekregen. Hij durft nu te praten en voor zichzelf op te komen. Zelfs spreekbeurten voor kleine groepjes gaan hem steeds beter af. Dan stuurt hij Arjanne trouw een berichtje dat het weer een stukje beter is gegaan. Ook krijgen we regelmatig te horen dat onze zoon zoveel opener is geworden. Arjanne heeft hem kunnen leren hoe hij beter voor zichzelf op kan komen. En daar heeft hij nog elke dag profijt van!

KBS De Poort: 

Vanuit "Ik luister en ik kijk naar het kind en bied maatwerk" werkt Arjanne Kindercoaching. 

Deze slogan en de wijze waarop Arjanne coaching verzorgd, past goed bij onze school bleek uit de eerste gesprekken in juni 2020. 

Het is mooi om te zien hoe Arjanne samen met kind en ouders de coaching vorm en inhoud geeft. 

En dat wij als school, in afstemming met ouders en kind, een schakel in het traject kunnen zijn. 

De samenwerking met Arjanne ervaren wij als prettig en positief!